Kjøpsvilkår og prosedyrer Netthandel:

 

Vår nettbutikk er en døgnåpen butikk 24/7 for proffesjonelle aktører / firmaer. 
Privatkunder får også handle her men på forretningsmessige vilkår som firmakunde, ikke som privatkunde. Alle våre kunder defineres og behandles som firmakunder.

PARKETT OG TREGULV:
Lagerføres, pakkes og sendes fortløpende fra lager.
Lamellparkett: 5-10 virkedagers levering avhengig av destinasjon.
Massivparkett: 10-15 virkedagers levering avhengig av destinasjon.
Plankegulv: 10-20 virkedagers levering avhengig av utførelse og destinasjon.
Raskere leveringer mot frakttillegg.

Bestillinger:
Du angir netto gulvareal som skal dekkes + minimum 3% spill/kapp og avrunder oppad til nærmeste hele pakke / m2. Volum pr. oppgitt enhet fremgår av produktinformasjonen for hvert produkt.

Eksempel for lamellparkett:
Du trenger 22 m2. Hver pakke inneholder f.eks. 1,9 m2. Regnestykket blir da slik:
22 m2 : 1,9 m2/pk = 11,57 pakker, avrundet oppad til 12 pakker x 1,9 m2 = 22,8 m2: Du bestiller 23 m2
Det er ikke mulig å legge inn desimaler, kun hele m2.

Eksempel for stavparkett og plankegulv:
Legg til minimum 3% kapp spill på ditt nettomål og avrund oppad til nærmeste hele m2.
 

Kjøpsvilkår og prosedyrer for våre håndverkstjenester:

Våre håndverkstjenester er fortrinnsvis rettet mot montering, ferdigstillelse og vedlikehold av produkter som våre kunder på forhånd har kjøpt via nettbutikken her inne. Vi gir sjelden og aldri tilbud på produkt og håndverk samlet da dette er to adskilte avdelinger.
Kundene kjøper produktet i nettbutikken og anbringer det på byggeplass. Parallelt kan det bestilles de tjenestene som er ønskelig ift. eventuell egeninnsats for å komme i mål med prosjektet. Fortrinnsvis på Østlandet men vi har samarbeidspartnere fordelt stort sett over hele landet. Vi kan hoppe inn på alle stadier i prosessen om det så bare er for å få kunden i gang selv, gi et bidrag om det butter litt underveis eller utføre hele jobben fra a-å. Våre høyt kvalifiserte håndverkere deler sin kunnskap med deg for å sikre et best mulig resultat.
I tillegg så utfører vi generellt vedlikehold av parkett- og tregulv i hytter og hus, off.bygg og idrettshaller m.m. Ingen jobb for liten, ingen for stor.

Prosedyre:
Ta kontakt med oss via hjemmesidens kontaktskjema hvor du kortfattet beskriver prosjektet ditt. Vi tar kontakt med deg for en mer detaljert gjennomgang iht. våre standard prosedyrer som munner ut i et uforpliktende tilbud.

Bestilling:
Om du aksepterer vårt tilbud melder du dette til oss ved å svare på mailen som tilbudet ble sendt med, hvorpå vi sender deg en forpliktende og bindende ordrebekreftelse basert på gjeldende tilbud.
Eventuelle tilleggsbestillinger må avtales underveis og fører som regel til at fremdriften forlenges iht. de tillegg som bestilles.

Betaling:
Når ordren er ferdig sendes faktura iht. opprinnelig ordrebekreftelse. Omforente tillegg faktureres på egen tilleggsfaktura.
På større prosjekter delfakturerer vi den 1. og 15. hver måned.
Betalingsbetingelser er netto pr. 7 dager for privatkunder og netto pr. 14 dager for proffkunder om ikke annet er skriftelig avtalt.

Betaling etter forfall belastes forsinkelsesrente iht. forsinkelserenteloven §2  Gjeldende sats og beregning finner du her
Purregebyr, for tiden kr 70,-
Inkassovarsel, for tiden kr 70,- (Betalingsanmerkning registreres etter forfall)
Betalingsoppfordring, for tiden kr 210,-
Prosedyrer iht. retningslinjer fra altinn.no
 

PERSONVERN:
Informasjonen som du registrerer er ene og alene til bruk for våre interne systemer og vil ikke kunne deles med tredjepart. 

Personvern:
Informasjonen som du har registrert om deg selv er ene og alene til bruk for våre interne systemer og vil ikke kunne deles med tredjepart.